00: Välkommen!

Med Jesus i tanken…

”Hej, Jag heter Mikael…”


”Jag träffar många människor i mitt uppdrag; där jag har mitt uppdrag eller när jag åker på min Harley. Bär ju alltid prästskjortan, så hoppet får bli synligt ute i samhället. Många undrar varför jag blev kristen. Och hur det kom sig. Jag föreläser en hel del om detta…”

Finns det skäl i Bibeln att  tro på Jesus och kan han ta bort din och min tomhet?

Jag vet. Här i min Bibelskola, se ovan under menu alla olika lektioner,  kan Du lära dig mer om världens mest spridda och enligt mig, den mest givande boken i världshistorien, Bibeln. I vårt land har jag märkt att kunskapen om kristendomen och Bibeln är relativt dålig, även i våra församlingar. Många vågar heller inte fråga eller ens tala om sina kunskaper. Har kategoriserat lektionerna under teman och nummer som du snabbt kan söka på: Allt från vem är Gud, Jesus, Maria, Paulus, välsignelsen, bön etc…

Fri från tomhet

Genom att ta del av Bibelns glada budskap så blir livet rikare och meningsfullare. Man blir över tid transformerad. Så var det för mig. Och har det hänt mig, kan det hända dig. Vi är alla unika och även lika.

Jag är präst i Svenska Kyrkan sedan år 2009, så jag har lärt mig en del om Bibeln. Det finns så oerhört mycket kunskap, vishet, kraft och märkliga berättelser, så rikedomen är oändlig att ösa ur. Den här satsningen, med dess relativt korta inlägg, lektioner, för att man skall orka läsa, är som en dörröppnare, en inspiration för att ta del av världens mest lästa och spridda bok, Bibeln.

Tror och hoppas att vi tillsammans med Gud kommer att göra en spännande resa mot evigheten.

Ära vare Fadern och Sonen och den helige Ande, nu och alltid och i evigheters evighet.

Gud välsigne Dig och de Dina!

Mikael Bedrup

Verbi Divini Minister

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: