I’ll be back…

För en bättre värld…

Glädjen har återigen fått fotfäste. Första dagen detta år som jag återigen fick möjligheten att utöva mitt uppdrag, att sprida det glada budskapet, var imorse i Sunnersta kyrka.

Temat var Guds hus. Både vi och kyrkan är förenade under begreppet. Livet blir enklare och bättre om vi söker Guds vilja i våra liv. Det har jag återigen gjort grundligen under min sjukperiod. Idag kom jag återigen hem; till kyrkan och till mitt djupaste jag. I’m back.

4 kommentarer på “I’ll be back…

Add yours

  1. Hej Miks! jag önskar till dig ett fin År full av kärlek från din gamla Gaucho vän från Pampas, hälsa alla y familjen och keep the good work.
    hasta la vista
    JD3

  2. Hej hoppas på ett fint gott nytt 2010 år jag ska försöka komma till din församling så att jag får träffa dig och lyssna på dig jag har ju min vän och släckting som bor nära sunnersta kyrka ha det så gott

  3. Hej José! Tack för hälsningen!!!! Gud välsigne Er alla och låt kärleken omfamna er på alla sidor. MVH. Din vän Mikael

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: