Röd dag – ledig, eller…

När är man ledig som präst?

Idag var det s.k röd dag, dvs en dag då de flesta är lediga från sina jobb. Som präst finns inte sådana dagar, tvärtom, då jobbar man ofta. Idag hade jag bokat in möten, utan att tänka att de jag skulle möta var lediga, men de blev givande träffar.

Som fd. discjockey och eventkoordinator så hade jag inte då heller fria helger. Så inget nytt under solen som vuxen. Dessutom sysslar jag med möten som jag alltid gjort. Dock med annan funktion än tidigare. Livet är en fest. Sysslar ju med det glada budskapet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: