Lediga dagar…

Två lediga dagar.

For fram genom Upplands landskap igår på min stålhingst. Vårens dofter signalerade att sommaren är i antågande. Sjöar hade intagit åkrarna. Snön hade snabbt förvandlats till vattendrag. Varje vår åker jag till Öregrund, så igår åt jag som brukligt stekt strömming, potatismos och lingonsylt. Och den friska brisen från havet fyllde livsanden i mig. Blev inbegripen i samtal om Jesus där på kajen. Min mc väst signalerar mitt credo. Och väcker nyfikenhet.

15 mil senare fortsatte den teologiska dialogen med Prästen Per. Och han sjöng fint i sin kyrka.

Idag spankulerade jag inne i Uppsala. Blev en hel del samtal och möten. Kul. Mötte flera bekanta. Och prästkragen inbjuder till samtal med okända. Bra. Träffade gamla affärsbekanta från förr. Och en del präster. Älskar att bara gå och låta livet bestämma möten och färd. Nedan några bilder från dess dagar. I söndags kom en hel del till min föreläsning om de glömda barnen. Många vet hur det är. Frågan borde lyftas högre inom alla organisationer.

Håll till godo med nedan bildminnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: