Succe’ idag!

Jag ÄLSKAR att åka motorcykel!!!

Vågar påstå att vår mc-gudstjänst utanför Gottsunda kyrka idag blev en succé. Det kom ca 40 hojar. Och man hade cruisat gemensamt från Studenternas IP. Det kom folk långväga ifrån också. Dels Frälsningsarme’ns mc klubb och dels folk från den kristna mc klubben TYFRI MC från Stockholm. Prospects från Tribe of Judah hade också tagit sig till Uppsala. Till alla dessa motorburna kom också bilburna och gående. Tror vi var ca 100 personer som fick lyssna till Tomas Cervin & Band med deras kristna countryrocklåtar i gudstjänsten och så predikade jag och kyrkoherden Göran Bohman, det blev i dialogform.

Fikat efteråt drog in alla i församlings salen. Fin gemenskap med skinnvästar och vanliga kläder, tala om härlig blandning av underbara människor.

Efter 40 minuter samlades en stor del av hojåkarna och sedan bar det av via Sigtunas utkanter ner till Edsberg och helt fantastiska musee’t MC COLLECTION.

Huset är en designdröm och som tavlor var några av de främsta hojarna som skapats utställda där. Fullständigt fantastiskt. Ni måste bara åka dit!! Hojar som var över hundra år i nyskick fanns bl.a. Vi var över 10 personer där och SMC bjöd oss på entre’n. Tack!

Cruisade sedan hem på slingrande småvägar med ett gigantiskt leende som inte ens regnet kunde få bort. Vilken otrolig dag. Och – Jag ÄLSKAR Jesus, mitt nyktra liv och få vara präst, särskilt i Gottsunda Församling. Skulle verkligen vilja vara kvar där för lång tid. Har ju SÅ MÅNGA idee’r i mitt huvud som jag skulle vilja förverkliga just där. Det finns tillräckligt stora kyrksalar där.

Tror Gud vill göra något alldeles speciellt just på denna mångkulturella plats. Man kan ju alltid be….

Tack alla som kom!!!!! Tack.

3 kommentarer på “Succe’ idag!

Add yours

 1. TACK för att vi fick vara med! Gudstjänsten var kanonbra med superhärlig musik. Vi är med och beder för Gottsunda och Dig Micke!

 2. Tack för en mycket trevlig gudstjänst hos er på kristihimmelsfärd.
  Jag filmade en del och håller på att redigera filmen och tänkte lägga upp den på min facebooksida:
  http://www.facebook.com/Motorcykelkillen

  Än en gång tack för en givande dag…
  Vi ses nästa år 🙂

  Christer / Giselle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: