Otrolig tur på okänd ort…

Som en fyrbåk för hela staden, mitt i blickpunkten och som ett märke för sjöfararna som pekar ut riktningen mot himmelriket står St. Botvids kyrka i Oxelösund. Tog en hojtur dit idag och till Nyköping där Iron MC klubb ordnade en stor mc marknad med utställning.

Träffade kamrater från förr och självklart min fine vän Lasse Lindberg från Tyfri MC. Alltid trevliga samtal. 46 mil väg och 29 grader varmt även i skinnvästen och byxorna. Som det skall vara. Älskar att åka hoj och bikers. Det är liksom raka rör. Får en del samtal när jag bär västen med texten ”Jesus diciple”.

Se bilder från träffen här!

Mingel i skinn bredvid vackert stål!

Gillar kreativiteten när det gäller mc byggen. Här behöver man inte vara finklädd – No smoking….

Power – över 5000 kubik…

Road King. Ikväll är det tv’n som gäller. Inget sittande i värmen ute. Svalare inne. Imorgon kl 1800 leder jag gudstjänsten för första gången nära där jag bor, fick hoppa in. Lena kyrka och jag kommer förmodligen tala om saker jag hört idag då temat är ”sänd mig”.

Kl 2000 inleder jag musikkvällen i Ärentuna kyrka. Skön svalka för öron och sinne. Kom – fri entré!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: