Snälla – be för min gode vän!!!

Nu ber jag dig och alla mina kristna läsare och vänner!!!!

Min mycket gode vän H. har blivit sjuk och behöver precis alla böner som finns för att bli frisk, därför ber jag om just din bön för honom och för hans familj.

Tack.

En kommentar på “Snälla – be för min gode vän!!!

Add yours

  1. Vi ber, var välsignad Jesus hjälper! Psaltaren 103:1-5 V v v v Thommy Bergenwall. Ps Har själv varit allvarligt sjuk med brusten aorta och en stroke efter det,men är nu helt frisk. Allt detta har hänt under loppet av ett år,ett år där jag har fått en fördjupad kontakt med min frälsare och blivit berikad på många sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: