Händer inget sedan…

Kyrkans Tidning skriver idag mer om bl.à druvjuice i nattvarden efter diskussionerna och motionerna till det nyss avslutade Kyrkomötet.

Jag visste att inget skulle hända. Läser man min uppsats framgår att man inte behöver det och jag skrev den för fyra år sedan.

Däremot borde det lagts en motion att kyrkan borde anslå medel och beslut om utbildning gällande beroende och om medberoende och om glömda barn.

I Tolfta församling har min Kyrkoherde omgående infört enbart druvjuice när jag påtalat hur beroende förlamar och förstör. Och det handlar om tillgänglighet. Blir en provperiod på 40 veckor för att sedan utredas hur det då fungerat.

Är så himla glad för min nya fina Församling. Tänk att det blev så här. Planerar med mina medarbetare en massa spännande saker och gudstjänst er. Så här välordnat borde det vara överallt. Här har man verkligen tänkt till och tagit tag i saker.

Och Gud hjälper oss. Kommer du till vår julbön och jul lunch kl 11 på Borgenkyrkan som vi gör tillsammans med Missionskyrkan där eller kl 23 i Nathanaelskyrkan på julafton. Jag håller i dessa viktiga ögonblick tillsammans med mina kristna vänner och kollegor.

Ser fram mot en vit jul. Det gör många barn också, och det gällande två anledningar. Skönt att inte bedöva sig då och nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: