Uppdrag…

Förfrågningar.

Funderar återigen över framtiden. Är ju på ett vik som präst. Trivs. Var gör man mest nytta och hur sprider man bäst det glada budskapet till alla åldrar, från unga, familjer till äldre. Hur knyter man an människor på ett adekvat och naturligt sätt OCH med det kristna relevanta budskapet. Min inställning är att jag inte skäms för evangeliet då det är en Guds kraft som räddar människor, har jag erfarit många gånger.

Har en del förfrågningar som föreläsare, talade för blivande präster härom kvällen inne i Uppsala. Och har även fått förfrågningar från radion.

Dock är det primära uppdraget som präst i en lokal församling!

Nästa vecka skall jag via församlingen tala på Anhörigcentrum i Tierp tala om skuld. Kul med nytt viktigt ämne att belysa.

Glöm inte att be. För de som har det svårt, för de som är sjuka och för anhöriga. Be för min vän H och dennes familj, så blir jag tacksam.

På väg till Tolfta för att tala om det eviga livet i en begravningsgudstjänst. Svenska Kyrkan är med i livets skiften. Tänk om jag förstod det bättre tidigare. Vi är relevanta för många i det tysta.

Igår byggde jag och några kids en pepparkakskyrka. Kul! Bakade tron. Budskapet smakar bra för hjärtat!

Du är älskad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: