Räddningsplanen…

Allt är ordnat och klart.

Mycket människor, unga och gamla, blev det under förmiddags julgudstjänsten i Borgenskyrkan idag julafton. Bön, julkrubba och sång.

Sedan blev det gemenskap med lunch och juldans kring granen i flera timmar. Vi var de enda i Norduppland som annonserat för träff på julafton, dvs Missionskyrkan och Svenska Kyrkan i gott andligt samarbete.

Det blev så gott som fullsatt vid julnattsgudstjänsten i Nathanaelskyrkan. Jag predikade länge och pekade konstant på Bibelns stjärna och kärna, Jesus. Räddaren som öppnar upp för evigt liv både för Dig och mig. Fantastiskt!

Kören sjöng himmelskt och diakonen Maria från Missionskyrkan bad för de utsatta och åsidosatta omtänksamt.

På E4:an genom snötäckt landskap bad och tackade jag Gud för en välsignad julafton. Många har blivit berörda av omtanke, kärlek och fått hopp. Är så tacksam för dessa 16 timmar i Guds tjänst. Gud har sannerligen förbättrat mitt och 2,1 miljarder andra kristnas liv. Sverige är under påkristning. ”Oss är en frälsare född”. Amen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: