Det ljusnar…

Det blir ljusare…

Dagarna blir längre då vi färdas mot våren sakteliga. Inväntar besked inför framtiden som i skrivande stund är högst oviss, men jag ber. Vill påverka på lång sikt i en församling. Och då med allt från barn, unga, familjer och gamla. Har ju erfarenhet av mellanmänskliga möten som jag producerat sedan 1976. Nu är det dags att använda dessa erfarenheter inom kyrkan.

Från CAN kom idag en alarmerande rapport om ökad narkotika användning hos ungdomar. Beroende hos många som kommer kväva livet för dem och deras anhöriga för all tid. Vad gör vi vettiga vuxna? Ser dem? Erbjuder alternativ? Mötesplatser med vuxna och där hälsa och träning stimulerar och bygger upp ungas tillit och relationer. Wake up world! Barnen är viktiga och är vår framtid!!!!

Jag ber om mod och möjlighet att få hjälpa till genom en församling. Inväntar fast tjänst. Ber.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: