Tack allihopa!

Tack!

Har idag på min Facebook sida fått flera hundra gratulationer på min födelsedag. Blir rörd och väldigt glad.

Avlutar min vikarietjänst i januari. Inväntar nu bland annat besked om framtida uppdrag. Har även fått några förslag idag. Kul!!!

Nästa helg är det mc-mässa i Stockholm i Älvsjö. Skall träffa mina vänner i det kristna hojnätverket ”Ambassadors for Jesus Christ” där. Är ju en del av det kristna biker-Sverige sedan många år. Brukar få predika på mc-träffar. Längtar till våren. Saknar dock min hojkompis mycket .

Syns vi på mc mässan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: