Ambassadör för Jesus…

Mc-mässan i helgen i Stockholm!

Åker till mässan på söndag för att dels köpa en ny mc-väst, som mina nya märken skall dekoreras på. Ingår i ett kristet nätverk, ”Ambassadors for Jesus Christ”, som finns i Sverige, Finland och USA. Våra västar öppnar upp för diskussioner om evangeliet när man åker på träffar och till olika klubbar. Vi är ingen klubb eller församling utan just ett nätverk mellan kristna bikers som befinner sig i bikerkulturen.

Åkte till både Gävle och Uppsala idag på jakt efter bra rväst, dock utan framgång.

Dels skall det också bli kul att träffa hojpolare på mässan. Och kristna mc-kompisar som har en monter där. Gå in och tala med dem om du åker dit. Jag fick en gratis Biker-Bibel för 11 år sedan. Och nu är jag präst som brinner för att tala om Jesus! Gud har verkligen planer som övergår våra.

Längtar till våren. Och ber om fast tjänst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: