Jag fyller åtta år idag!!!!

Just idag är det åtta år sedan jag blev nykter.

En lång färd därefter. Jobbat i de 12-stegen. Bott på folkhögskola, studerat teologi i 5,5 år sju dagar i veckan. Har tagit en teol.kand examen. Blivit prästvigd. Haft två arbetsplatser, Gottsunda och nu i Tierp. Föreläst runt om i landet. Åkt en hel del mil på mc.

Mycket svett och möda. Gud är god mot mig, men det har även varit svåra stunder.

Tack alla Ni som hjälpt mig. All kärlek till Er. Är tacksam. Tack Jesus.

5 kommentarer på “Jag fyller åtta år idag!!!!

Add yours

  1. Grattis kompis då e du inte så långt efter mina 16 år. Härligt liv vi lever nu du och jag ett liv i realtid.. Minnet sviker inte på det sättet som för då det var svarta hål som kallades minnesluckor.. nu e’ det mera åldern minnes problematik som drabbar oss he he ..
    Guds Frid Broder, Vän & Kamrat

  2. Den goda vägen! Grattis! För mig är det fyra månader. Men å andra sidan är det inte spriten i sig utan medberoendet som varit trubblet. Nu är jag fri. Dag för dag…

  3. Grattis!! 🙂 Vad roligt! Lycka till på Torsdag! Jag ska lätt se programmet. Ett bekant ansikte hehe.. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: