Tack och färden går vidare…

20110403-071303.jpg

Tack för de många mailen, brev och kommentarer här på bloggen och på min Facebook sida gällande mina fem andakter i P1. Du kan lyssna på dem på Sveriges Radios hemsida – morgonandakten.

Jag kommer dyka upp i media snart igen, dock inte samma typ av media. Vill ju påverka till bättre liv, det är mitt uppdrag jag är vigd till.

Och på tisdag och onsdag håller jag i ett seminarium på Johannelunds teologiska högskola gällande de ”Vuxnas väg”. Talar om tolvstegs tillfrisknande och bl.a hur stegen är kopplade till Bibeln. Diakoner, präster är huvudgruppen jag talar inför. Vi tycks behöva verktyg för att bli helare i alla våra åtaganden.

Är nu på väg att leda Mässan i min Församling och i Nathanaelskyrkan kl 11. Centrum är som alltid Jesus. Och idag utgår jag från hans ord: ”Jag är livets bröd”. Vi tycks behöva det. Välkommen!

4 kommentarer på “Tack och färden går vidare…

Add yours

 1. Tack för kloka ord och vacker musik, allt mycket tänkvärt. Jag och min man låg en kväll och lyssnade på morgonandakterna, så nu kommer familjen att vilja höra mer av dig och din visdom.
  Tack för att jag fått träffa dig och att jag får vara med i er fantastiska församling, där det finns så mycket kärlek och glädje. Ser fram emot utbildningen vi ska genomföra tillsammans för att hjälpa alla glömda och utsatta barn. Tillsammans kan vi göra skillnad! Ha en härlig dag! Ulrica Hillerstig

 2. Du ÄR fantastisk. Och Gud ger oss kraft och kreativitet. Hoppas och ber att jag får tid att också hinna med hälsohuset. Vi borde ha en till präst. Ett böneämne. Kul att se Dig och alla nya ansikten idag i mässan. Tierp är på G. Något verkar vara på gång i vår församling. Och vi blev många vid fikat efteråt med spännande samtal. Vi behöver varandra.

 3. Hej Mikael

  Jag har i dagarna laddat ner hela podd-arkivet för Morgonandakten och laddat min iPhone med dessa avsnitt: Jag sitter och lyssnar på bussen på väg till jobbet.

  Dina sändningar är de jag lyssnar mest på (jodå, man kan lyssna fler gånger :-)), dels för din öppenhjärtighet och medryckande berättarstil. Men framför allt för att ditt sätt att berätta är – tycker jag –”oprästigt”… dvs. du för berättelsen framåt i ett behagligt tempo på ett språk som jag tycker om. Vissa präster kan låta så ”högtravande” och monotona så budskapet försvinner, tyvärr.

  Ditt ordbruk och tonfall är något du behärskar till fullo som berättare och din medryckande entusiasm gör att jag skulle vilja höra mer av dig på Morgonandakten. Sedan har jag inget emot de andra prästerna på Morgonandakten, men just ditt entusiasmerande sätt tycker jag lyser klarast av de poddar jag har lyssnat på.

  Tack för dina nedslag i radioetern…

 4. Tack Per för Dina rader. De gjorde mig väldigt glad. Det känns givande att många tyckt om det jag gjort och gör. Allt gott och Gud välsigne Dig!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: