Föreläser i Hedemora!

Nu på söndag kl 11 i Hedemora kyrka deltar jag i Sinnesrogudstjänsten.

Efter kaffet där så föreläser jag om ”de glömda barnen”, medberoende och missbruk samt riskbruk i deras församlingshem. Vill också belysa hur man kan tillfriskna.

Kom dit!

2 kommentarer på “Föreläser i Hedemora!

Add yours

  1. Hej Mikael!
    Det låter intressant det där med sinnesrogudstjänst….hade det inte varit så långt från där jag bor (Fågelfors, Småland), skulle jag absolut kommit dit. Jag följer med glädje och stort intresse ditt arbete inom det här området med missbruk och beroende där jag själv har varit en gång i tiden, men som nu har fått en ny chans till ett liv värt att nämna vid just ”liv”, tack vare min självhjälpsgrupp och min högre makt. Jag ser fram mot att läsa mera av dina inlägg….det styrker mig. Tack.
    Med vänliga hälsningar
    Jens Gustafsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: