Vila

Föregående vecka var intensiv!

Begravningar, dop, andakt, gudstjänst, vigsel och urnedsättning och möten. Genomförde dem trots tuff infektion, då man ville ha mig som präst och då man träffat mig innan.

Igår gjorde vår nya gudstjänst succé tror jag. Många kom till vår T-Kids gudstjänst som var på Nathanaelagården. Johan och Anna som leder barnen har gjort ett enormt fint jobb. Barnen sjöng och gestaltade dagens Bibeltext väldigt bra och uppskattat.

Pga min astma i kombination av infektion som satt sig i värk i hela kroppen, tuff hosta som satt sig på lungorna så fick jag medicin bland annat igår eftermiddag på akuten. Är nu sjukskriven och helt slut. Så det blir vila trots att jag inte kan sova då huvudet snurrar och det är svårt att andas.

Trist att bara sova några timmar. Å andra sidan kan man se Ophra på tv kl 05.

Take care out there. För det gör jag här. God bless you!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: