Vågar du leva föredömligt – på riktigt…

dolce-vita-vinInte gör det någon skillnad eftersom du bara tar ett par glas vin…

Du kanske inte har problem med alkohol, men du kan bli en motvikt, om du vågar göra skillnad! Vad avstår du ifrån? Vad har du att vinna eller förlora genom att avstå? Några glas vin – är det smaken eller är det bedövningen som öppnar upp som drar? 

Efter att jag intervjuvats på scenen hos Livets Ord har jag fått många mail, brev och många har berättat för mig att de tänkt till och tyckt temat var OTROLIGT viktigt. Några har valt att bli föredömmen.

Nedan skriver journalisten Felicia Svaeren, som också var med i debatten på scenen, om hennes reflektioner efter kvällen och om folks reaktioner efteråt.

”…De hade inte tänkt på att det är viktigt att vara nykter, kanske enbart för att vara en motvikt mot den tragiska utveckling som pågår i Sverige med ett ökande missbruk i flera samhällsgrupper som till exempel bland unga tjejer. De har heller inte haft en aning om att alkohol enligt en undersökning, gjord av brittiska forskare som nyligen visades i tv, är farligare än både LSD och ecstasy när det gäller beroende och dödlighet. De har heller inte tänkt på att bara två eller några glas vin kan påverka omdömet.”

Läs hela hennes artikel här…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: