Min kropp och en fd. OS-boxare…

Det var bättre förr…

I vissa bemärkelser, tycker jag faktiskt det. Det var inte lika tufft, man sparkade inte en liggande kille.

lotfi

Apropå slag, så träffade jag den mycket trevlige f.d. världsboxaren Lotfi Ayed igår. Lotfi kände mina föräldrar väl och tydligen fixade pappa så han fick lite stöd av klädföretaget Kapp-Ahl (som faktiskt min far kommit på namnet åt. Det var så att Pelle Ahl frågade om pappa kunde hitta på ett namn åt hans lilla källarföretag som sålde kappor, därav Kapp- Ahl som namn) eftersom han var amatör boxare. Lofti boxades både i OS i Soul och i L.A samt vann SM och boxades VM-matcher.

Vi talade om vikten av att träna, något som kyrkans anställda i högre grad borde ägna sig åt. Därför vore det kul att i framtiden engagera Lotfi som coach i kyrkan (ring honom vet ja´) och på det sättet få folk att må bättre genom att röra sig, med enskilda tips för träning och kost. Vad tycks om den idén?

Dessvärre är det ingen fart på min egen träning just nu pga. min axel värker samt även ryggen och så hostar jag alldeles förfärligt, men så fort hackandet avtagit är det tillbaks till gymmet och in i löparskorna. Studierna under dessa fem år har inneburit att man inte hunnit med sina vänner särskilt ofta, ekonomin är usel samt hälsan är drabbad – pga för mycket sittande, läsande samt skrivande. 10 kilo skall bort. Puh…

Tänk om man kunde söva ner sig och vakna smal. Borde pröva då jag är trött av min astma medicin.

Sov gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: