En underbart oväntad Jesuscentrering

Underbart oväntat för mig idag.

Andra har haft det svårt inatt, vilket jag dessvärre lätt spådde. Problemet stavades som vanligt alkohol. ”Ett knivmord, flera skadade av nyårsraketer, misshandel, bränder och lägenhetsbråk. Det blev facit av nattens nyårsfirande i landet”. Läs mer här…

lena-ka

Gick på gudstjänst kl. 1100 i Lena kyrka idag. Fick för mig oväntat höra en fantastisk predikan, detta av prästen Ulf Engström. Han talade fritt och levande ur hjärtat och framförallt så hade han ett rakt budskap, där han uppmanade oss att våga tala om Jesus och få oss att inse att han hela tiden hjälper oss. 

Ulf är en verklig väckelsepredikant och som vågar använda sin röst i alla lägen, vilket är ovanligt. Alla talade efteråt om denna fantastiska predikan. Gud berörde verkligen allas hjärtan. Vi blev alla efter gudstjänsten hembjudna hos prästen Gunilla på kaffe och fika efteråt. Många kom och det blev en verkligt hjärtlig stund.

Nu är jag snart på väg till Soppmässan kl. 1800 i Uppsala. Kom dit, alla behövs. Kyrkan finns överallt, såsom Jesus. Idag är en bra början på det nya året för åtminstone mig, drack ju precis som min far gjorde, en magnum inatt – Pommac. Mycket bubblor, men jag fick inte så många negativa konsekvenser av min bubbeldryck, inte heller min Familj. Så har inte alla det. Många barn mår skit idag. Och en del är glada.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: