Önskar alla ett nådefullt 2009!

En ny dag, ett nytt år.

Riten är viktig. Att det blir ett nytt år är inget man kan se i naturen, utan är ett påfund av oss människor, för att försöka förpacka verkligheten förståeligt. Vid övergångar, där riten förpackar händelsen begripligt, så innebär riten att vi kan återkomma till en viss tidpunkt i historien och till ett visst löfte som där gavs, såsom vid konfirmation, vuxen dop, bröllop, skilsmässa eller ex. prästvigning och självklart som idag vid ett nytt år.

mikaelbedrup055x2

Önskar verkligen alla människor, var du än är och vad du än tror på och hur du än har det, meningsfulla kommande 365 dagar. På något sätt kan ett nytt år symboliskt skänka ett hopp om en nystart för många, där löftet mentalt kan skänka ökad livskvalitet, såsom också varje dag – för efter natt kommer dag med ljus och värme – kan göra.

Låt oss kommande år uppmuntra varandra till att bli mer kärleksfulla mot varandra, mindre möjligörare för dumheter och låt oss också försöka ge varandra uppriktiga komplimanger. Jag skall be om detta, påminn mig gärna om jag glömmer bort. Jag behöver ju er alla.

Tack för att Ni besökt, läst och kommenterat här på min blogg även detta år. Nu väntar nya utmaningar att kommentera år 2009, förhoppningens Nådens år.

Gud kärlek önskas alla av Mikael Bedrup!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: