Det fungerar, trots allt…

Många ingredienser under en dag.

När man börjar söka, kommer man finna. Fick idag ett härligt kort med underbara rader från Vetlanda. Har tydligen släkt där. Och…. De har via deras IOGT-NTO-loge sänt ut en utmaning till kyrkor i omnejd att införa druvjuice i nattvarden, efter att det lästa mina rader. Halleluja. Behöver du eller någon min uppsats så kontakta mig, så mailar jag över den. Herrens vägar äro outgrundliga. Skall bli kul att träffa dem vart det lider. De hade läst om mig i DN. Massmedia kan vara riktigt bra många gånger. Sprid det glada budskapet.

cimg08371

Fick tala lite på min skolas andakt, bl.a. om våra fasader. Petter rappade också via CD och berättade om hur det också kan se ut där ute. Våga höra, våga se.

Glasögonen gick sönder idag, så det vart inte så lätt att se…. Allt går sönder runt omkring mig: toastol, fönsterruta etc… Alltid när det inte finns stålar på kontot, men det måste fungera på något sätt, för det brukar det göra, så då får jag luta mig tillbaks och lita på erfarenheten och Kraften.

Skulle hem och läsa, nu vart det jakt och synundersökning, så man kan se igen när man läser. Får vänta ett tag. Gud vill förmodligen att jag skall ta det lugnt ett tag till. Allt är ok, trots allt. Det kunde vara värre, som fotbollspelaren Benno Magnusson sade, man kunde vara AIK:are. Så då är allt ok. Bajen, go… Laget räddade ju mitt liv för 50 år sedan. Men det är en annan historia….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: