Jag blir ledsen och förbannad…

Ibland undrar jag verkligen hur det är fatt med en del människor.

jesus-tatuering-3

Såg i TV intervjun med den katolske biskopen som varit utesluten av Påven med sin extrema falang, men vars organisation i veckan återigen var välkommen igen in i den katolska gemenskapen, detta utan att behöva försvar sina uttalanden, verkar det som. I Sveriges Radio TV igår (reprisen) sade han att inga judar gasats ihjäl och att det sammanlagt var ca 2-300 000 judar som dog i andra världskriget….

Jag har inte hört några större högre ramaskri från kyrkor eller andra organisationer, åtminstone inte i den omfattning man borde. Varför? En i min närhet satt i läger i Tyskland, såg och upplev mycket död, så jag blev mycket upprörd.

Vart tog sunt förnuft och empati vägen, undrar jag ibland. Tyvärr allt för ofta blir jag arg, om jag skall vara ärlig. Hellre det än att bli likgiltig, kan jag nog tycka. Och i Sverige tillåts nervgiftet alkohol döda många oskyldiga, såsom brottsoffer, trafikoffer, våldtäktsoffer. Jag tror fler behöva möta med den älskande Guden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: