Det finns mycket som fungerar…

Hur är det?

Frågan möts man ofta av. Och hur vill den man möter man skall svara? Brukar svara enligt ovan: ”det finns mycket som fungerar”. Självklart finns det dagar då livet når sina dalar eller toppar, så då kan man säga att det är toppen resp. botten. Om man har gått genom mycket i livet, får man distans till problem, svängningarna blir inte lika höga eller djupa.

mikaels-bilder-varen-2008-003

Ansvarade idag för en hel högmässa (bilden är från 2008 och prästvigningen då) när vi övade och gjorde vårt prov i skolan. Alla jag såg idag blev godkända – Jippie! Du kan inte ana vad många moment man skall ha koll på. Puh… Men det var roligt. Det är stort att få tala i en kyrka.

Såg idag att Hans Ulfebrand, kyrkoherden i Sofia församling, vunnit första provvalet i Stockholms stift inför biskopsnomineringarna, men mycket kan hända än… Föreläste i höstas, då Hans inbjöd mig att tala för sina kollegor i Sofia församling: ang. bl.a. de glömda barnen och miss- samt riskbrukare. Man ville veta hur jag såg på vissa saker. Gissa vad? Ulfebrand verkade genuin, ha ett gott varmt hjärta och verkade också handlingskraftig, av det jag märkte. Tror han kan bli en bra biskop, om det nu blir så.

Håller även på med ett litet projekt för mitt företags räkning – AB NÖJES HUSET, där företaget förmodligen återigen skall engagera Gunde Svan. Det är alltid kul att ha att göra med Gunde, han är en mycket god retoriker, bra att ha göra med och driven.

Livet snurrar på. Och så har jag köpt prästskjortor. Livet är bra märkligt – det finns mycket som fungerar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: