Genom allt till ljuset

Gud som burit genom allt.

guds-berorande-hand

Ibland tränger orden rakt in i det allra innersta. Sinnesrogudstjänsten jag var på igår kväll efterlämnade ett varmt inre täcke i mig. Vittnesbörd eller life-story som det nu heter, är en fantastisk ingrediens som verkligen påverkar de som lyssnar. Budskap som kommer direkt från hjärtat, levererade efter många års lagring i ofta tunga erfarenheter, men där även det glädjefulla, ljuset till sist trängt genom det föregående lidandet.

Jesus Kristus har förvandlat många. Och att som igår få höra det klart och rent uppmuntrar för vidare vandring. Gillar även att få lyssna till olika erfarenheter vid fikat innan. Kom ihåg då jag första gången besökte denna nära mässa för sex år sedan.

Mycket underbart har hänt sedan dess. Och Gud har burit även mig under denna tid, bl.a. förbi många fotnötter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: