Slutet & början närmar sig…

Fem och ett halvt år.

Eller 2007 dagar. Eller 48.168 timmar. Många långa stunder har det blivit gällande min teologiska högskoleutbildning. Och allt började att min fru anmälde mig till en Alpha-kurs i Lötenkyrkan i Uppsala, vilken jag gick motsträvigt till. Om jag bara då visste vad som komma skulle…

Egentligen började min kristna bana långt tidigare, bl.a med att jag fick en Biker-Bibel med life-storys år 2000 på mc-mässan i Stockholm. De som berättade om sina liv och hur tron på Jesus Kristus förvandlat deras liv i den kändes märkligt, vilka jag läste om i denna gratis mini-Bibel som jag fick på Stockholms-mässan.

Nu närmar sig mina studier slutet, det är bara ett par månader kvar. Har mött fantastiska studenter och engagerade lärare, både på Johannelunds teologiska högskola och vid Uppsala Universitet. Och alla underbara spännande, ibland svåra diskussioner runt fika borden på lunchkrogen Cajsas i min skola på Johannelund kommer jag att minnas för evigt.

Vill rekommendera dig att besöka denna fina skola, där många teologiska yttringar härbärgeras, tack och lov. Varför inte unna dig en termins Bibel studier? Investera en termin och ta ett avbrott i tillvaron från din vanliga lunk. Läs mer på Johannelunds hemsida!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: