Bikers i tv-soffan som imponerade…

På väg mot ett friskare liv…

cimg2712

”Jag är vägen, sanningen och livet…” säger Jesus.  Vilket fungerar för en hojåkare.

I TV och Gomorron-soffan var idag min bekante bikerkompis Conny Hasselgren från Network Mc och hans vän, en numera nykter kristen biker. Se nedan intervjun och lyssna till det härliga vittnesbördet från den fd. aktive alkoholisten och rockmusikern. 

Bilden bredvid är mitt Credo (jag tror) som jag har låtit sy fast på min mc-väst. Jesus räddade mig också. Be om att Jesus skall komma in i ditt liv också. Sinnesro är underbart! Mitt inre hål är fyllt och det finns en mening varför jag lever och så har jag ett uppdrag; kan ju inte tiga om allt det underbara som hänt mig sedan jag fick en relation med Jesus. Bibeln är min GPS för livet. Och tydligen fungerar den alldeles perfekt.

Bättre än så här kan man inte predika rakt in i människors hjärtan från tv-soffan på Sveriges Radio TV. Trovärdigt? Ett gäng… Se programmet här… 

En kommentar på “Bikers i tv-soffan som imponerade…

Add yours

  1. Ja, det var rakt på. Skönt när Jesus lyfts fram utan en massa barlast av olika slag. Religionens förmåga att skymma det väsentliga är otäck. Men Jesus lever!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: