Årets Custom Bike Show med bikers och rock…

Himlens änglar och vimmlande bikers…

Norrtälje Bike Meet 2009 009

Nyss hemkommen från Norrtälje Custom Bike Show och återigen en stor festdag både där och för mig. Tusentals bikers och tusentals läckra hojar och nya byggen, allt inramat med prylförsäljningar och sjyst hojkäk.

Norrtälje Bike Meet 2009 006

Känner mig hemma bland alla bikers och idag träffade jag många, många bekanta från hojvärlden. Varma kramar och många igenkännande leenden av hojåkare som det var länge sedan jag såg. Har ju suttit inne i bibliotek ett halvt årtionde, därför är det så enormt kul att träffa alla levnadsglada kreativa människor.

Norrtälje Bike Meet 2009 017

Mina vänner i mc-klubben Heavens Bikers  (bilden föreställer några goa´gubbar i klubben samt min gamle vän Staffan Parmenius, väldigt kompetent tennistränare i Spånga, Stockholm) gav bort Biker-Biblar och mötte nyfikna sökare och tog sig tid för samtal om Jesus Kristus.

Att gå ut och göra alla till lärjungar är ju allas dopkallelse, och det gör mina vänner i de olika kristna hojklubbarna alldeles utmärkt. Måhända kan vi inom Svenska Kyrkan som kör hoj i framtiden våga oss ut tillsammans på vägarna och berätta om vår kristna tro. Många behöver få sina inre hål fyllda av Guds befriande kärlek. Jag har idéer…

Norrtälje Bike Meet 2009 016

På scenen rockade HEAT igång alla glada hojåkare från hela landet. Riktigt bra och befriande med gitarr riff.

Många lyckönskade mig inför min nya kommande bana som präst och måhända dyker det upp en del bikers i Uppsala Domkyrka söndagen den 14:e juli kl. 1100. Jag är oerhört glad att få tillhöra bikerkulturen sedan över 11 år, med alla fina och glada människor. Att åka hoj är verklig frihet och tillhör de bästa stunderna i livet en människa kan ha (dock i regn är det faktiskt inte just lika kul, som på hemfärden idag).

Må Gud vaka över alla bikers hemfärd imorgon och idag från Norrtälje och jag ber om att det blir ett kul kalas hos Twin Club MC i Norrtälje ikväll. Nedan Pastor Ulf Mannebäcks hoj med hans V8, ja du läste rätt en mullig gigant motor på en hoj, dock ej miljövänlig men drar till sig blickarna och öppnar samtal. Korset är centrerat, mitt i.

Norrtälje Bike Meet 2009 012

5 kommentarer på “Årets Custom Bike Show med bikers och rock…

Add yours

 1. Härligt det måste bli av att jag tar kortet snarast, så man kan åka med ut för Jesus.

  Det är ett alldeles utmärkt sätt att förena nytta med nöje och det både syns och hörs för Guds skull.

  Är i Knivsta söndagen 14/6,har då något bra möte att rekommendera.

  Var välsignad ,du och din familj.Psalm 118:8-9.

  V v v v Thommy Bergenwall

 2. Hej Thommy!

  Att åka hoj är underbart. Satsa på dina drömmar. Den 14/6 är det prästvigning i Uppsala Domkyrka kl. 11. Alltså i närheten av Knivsta. Gud frid Broder!!!

 3. Det blir fint jag åker till Uppsala 14/6.

  Ska bli lite spännande, har aldrig varit med och sett en prästvigning.

  Jag ska förverkliga drömmen.(Harley Davidsson)

  Var välsignad du och familjen.

  v v v v Thommy Bergenwall

 4. Hej
  Det va kul (som alltid )att träffa dej med.Hoppas att vigningen gick bra och att du kommer att kunna realisera dina tankar och ideer ! Jag ser fram emot att få träffas.Zannah hälsar och grattar och säger att nästa gång hon gifter sej så får du viga henne….Hmmm
  Har varit på 2 veckors hojsemester i i europa och kom hem igår så tyvärr kunde jag inte komma. men ett stort grattis och hälsa!
  Staffan (fet tränare)

 5. Hej Staffan! Tack för din hälsning. Oj, vad roligt med mc tur i Europa. Var var du? Du måste hälsa Zannah allt gott!!! MVH. Mikael

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: