Oj vad mycket nytt…

Förändringens vind…

Att gå in i olika roller. Först barn, därefter bl.a. skolbarn, militärutbildning, telefonförsäljare, egen företagare, disckjockey, projektledarutbildning, VD, marknadschef, eventkoordinator, student och nu präst.

Märkligt var det igår att sätta på sig en prästskjorta och åka till ett jobb, mitt såsom präst. Intensiva dagar har det varit, några andakter och ikväll var det min första mässa. Och det känns som jag är på rätt plats. Mycket finns att lära. Är bara ett Guds barn – och det är mer än ok.

All frid/ Mikael.

En kommentar på “Oj vad mycket nytt…

Add yours

  1. Hej! Läste precis artikeln i Dagen om din prästvigning och undrar om du kunde skicka något av det du skrev under din utbildning angående alkoholfritt vin eller druvjuice till nattvardsfirandet. Vore väldigt tacksam för en uppsats eller förslag på böcker som man kan läsa i ämnet.
    Guds frid,
    Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: