Nytt utseende…

En dag som inte riktigt räckte till. Igen.

Upp tidigt och till kyrkan. Några möten. En del saker blev skrivna inför veckans fyra predikningar och en begravning. Och så hem för att hinna förkovra mig lite också, men…

Har inte hunnit så mycket jag hade tänkt mig. Och vet du vad? Det gör inget, för de uppgifterna finns kvar. Har snabbt ändra layouten på min egen hemsida. Har ju nya visitkort som jag gjorde själv. Det går ju snabbare så. På dem är en fräck motorcykel. Stämmer överens med det en del förknippar mig med (”Mike the Bike” – hi, hi…). Därav behövde min hemsida harmoniera. Kika in på den här: www.bedrup.com

2 kommentarer på “Nytt utseende…

Add yours

  1. Intressanta och givande bloggar. Du har haft ett händelserikt liv. Såg ett fint samtal med Ulf Ekman på Livets Ords webbtv. – Undrar bara en sak ang. ditt CV på hemsidan. På rad 2 skall väl stå gymnasiet, ekonomisk linje? Högstadiet tillhör ju grundskolan. En petitess men rätt skall väl vara rätt. Guds Välsignelse!
    Mvh
    SONilsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: