Vilka kyrkor växer?

Tala om det centrala och inte det perifiera.

Den som är ”ikean”, dvs. anställd på Ikea sägs ofta tala och brinna om det den arbetar med, det finns en anda att sätta kunden i centrum och erbjuda Ikea som den centrala lösningen. Vansinnigt? Tror inte det?

Nu har en ny undersökning visat att de som tror och sätter centrum i fokus i våra kyrkor i sina åtaganden och agerande gör att deras församlingar/kyrkor växer. Förvånad? Inte jag. Läs om undersökningen här…

Ikväll torsdag kl. 1830 i Gottsunda kyrka skall jag tala om det jag brinner för, nämligen befrielsen genom tron och genom Bibelns kärna och stjärna; Jesus. Utgångspunkten är Romarbrevet 3:21-28. Kom!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: