Be och du skall få…

ALLT skall du få…

jesus33.gif

Bön var för mig svårt i början i mitt kristna liv. Hur fungerade det? Hur gör man? Får man verkligen bönesvar? Ja, man får svar. Gud lovar att uppfylla allt man ber om, men självklart skall det stämma överens med Guds vilja. Gud kan ju inte gå emot sig själv då Han är Kärlek.

Idag bad jag att den helige Ande skulle vara med mig och leda mina ord i predikan i Sunnersta kyrka. Släppte manus och det blev inte som jag trodde, som jag planerat. Nya infallsvinklar visades upp genom mig.

Nyfiken? Kolla in på Svenska Kyrkan nya bönesajt, den är mycket bra!!! I veckan skall jag vara på präst och diakonmötet i Uppsala Domkyrka med alla stiftets präster. Ber om att den helige Ande visar oss klart och tydligt vad som är viktigt för vår värld just nu. Se här: http://www.svenskakyrkan.se/be/

2 kommentarer på “Be och du skall få…

Add yours

  1. Härlig sida skön och rofylld musik och många fina inlägg.

    Visst han hör bön,men det är inte alltid vi fattar det.

    Att släppa taget är nyttigt.

    V v v v Thommy Bergenwall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: