Härliga dagar…

Man kan inte föreställa sig ett uppdrag korrekt innan…

Fyra gudstjänster och en begravning (låter som en filmtitel) samt många möten denna vecka. När jag studerade hade jag svårt att se hur mitt kommande uppdrag och hur dagarna som präst skulle se ut och hur jag skulle känna inför alla olika ingredienser.

Dagarna springer iväg som ett hundrameterslopp under nio sekunder. Omväxling förnöjer sannerligen. Ena sekunden är inte den andra lik. Trivs man med många bollar i luften samtidigt och om man vill använda tiden meningsfullt, är prästuppdraget som klippt och skuret för en sådan person som jag är.

Imorgon kl. 1330 håller jag i gudstjänsten på Kronparksgården och på söndag kl. 1000 i Sunnersta kyrka. Temat är tro & liv. Och jag talar utifrån stundens ingivelse. I kyrkan får man hoppas att det är den helige Ande som talar genom mig. ”Ske din vilja, inte min”. Kom!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: