Ett förvandlat liv beskrivs i Aftonbladet…

Life-story eller vittnesbörd…

Olika namn om förvandling till sinnesro genom tro på Jesus eller – frälsning som kyrkan säger, ett uttryck många har svårt att förstå i vår tid.

I dagens tidning av Aftonbladet berättas just om en 24-årig ung kvinnas förvandling från bråkstake och fyllo till att blivit kristen och därigenom fått sinnesro och ordning på sitt liv.  Läs här… Det är inte ofta man läser om sådana berättelser i våra dagstidningar. Månne. är det saker på gång, kanske anar marknadskrafterna att en andlig nyfikenhet ”säljer”.

Var på en givande gudstjänst idag i Lötenkyrkan, då de hade sin höstupptakt. Så gott som fullt i kyrkan och härligt mingel och fikande efteråt. Dagen gav kraft. Därefter planerade jag och deras präst vår gemensamma dopgudstjänst kommande lördag i Gamla Uppsala kyrka kl. 1300. Två präster innebär att det blir lite krångligare, men det är så att vi skall döpa tre olika barn från tre olika familjer under samma gudstjänst. Tre nya medlemmar i Svenska Kyrkan och i vår kristna gemenskap.

Gud gör sannerligen under. Hallelujah!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: