Olika steg i livet…

Vart går går resan livet?

Det är många olika saker man som människa får vara med om. Och många får syssla med olika saker under sina liv, så även jag. Min vän John Houdi, den kompetente artisten, som för övrigt alltid är ett säkert kort för alla typer ev events, har nämnt mig på hans blogg. Se här…

John och jag har ibland diskussioner. Vi har olika ”glasögon” på oss, men vi vill bägge ”se” hur de andre ”ser” ochvi har nog en nyfikenhet på den andres diskussion och funderingar. Även om vi inte alltid delar varandras utsikter, så är det alltid berikande att ha en dialog. Vi kan lära oss av varandra, tror jag.  John är en bra kille!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: