Vandrar i gallerian…

En hel del möten och tid för planering i mitt kontorsrum.

Som präst och som kyrka är det många möten, har jag märkt. Och så skall man läsa in och skissa på predikningar. Efter en dag med många aktiviteter, som inte syns utåt i församlingen, är det därför befriande att efter arbetsdagens slut åka till en galleria och strosa och träffa samt diskutera med människor.

Spontana möten som ger energi. I alla fall för mig. Träffade bl.a. två präster, några fd. studiekamrater, en trevlig muslimsk man som ville tala om Gud. Jag tycker det är kul med möten. Så småningom begav jag mig hem till friden på landet. Det är som att bo i ett kloster härute. Lugnet befriar själens oro. En dag, flera olika platser och verkligheter. Snart är det dags för vila i den nya sängen. Missade att märka att den är hög när jag bestämde mig för att köpa den. Får väl ta in hoppmattan i trädgården. Ett skutt upp till John Blunds värld får det väl bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: