Nära julbord, men inte….

Julbord över 20 år sedan…

Så länge sedan, minst, var det sedan jag åt ett julbord med familjen på restaurang. Åt ett för sex år sedan under min teologiutbildning med Uppsala stiftgrupp.

Idag vart jag bjuden, med familjen bl.a, till Odinsborg i Gamla Uppsala. Och så är jag fortfarande sjuk hemma. Puh… Nu ligger jag ensam hemma. Och det blev risgrynsgröt till middag. Synd om mig? Lite…

Varför är man inte pigg när man är sjuk ? Ok, det går inte ihop, men det är trist att bara ligga och inte orka något. Urtrist. T.o.m ”Seinfeld” i repris är inte direkt kul. Nu till det tristaste, ”Hem till gården” har paus till mars. Mars? Nu blir det tusan revolution!!! Vad skall jag nu leva för under denna sjuka period. Vad är det för onda människor som ger order om paus i denna viktiga serie?

Ok, det kanske är ett i-lands problem, men ändå… God jul (bord) på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: