Under snön…

Den finns där, under det vita, lockande så småningom varm och slingrande. Talar om asfalt. Utan grus. Gärna lagd i olika formationer, kurvor. Vägar genom kuperat landskap och solen får lysa och värma. Och dofterna får slå omkull ens själ. Snart…

Får nöja mig med att längta och fika så snön kan försvinna när våren anländer inom snar framtid. Det usla fotot ger inspiration och sänder ut signaler till minnet. Hör redan mullret. Känner vibrationerna i hjärnan när motorcykeln cruisar genom landskap. Snart är det dags att dra på sig skinnväst och skinnbyxor. Born to be wild…

2 kommentarer på “Under snön…

Add yours

  1. Känner samma längtan, såg torr asfalt när jag åkte genom Västerås i söndags!!!// CU

  2. Ja du hojen känns väldans långt borta just nu.. men men det kanske kan gå lika fort att få bort snön som den kom med lite tur.. men man får ju se det som att man får ju gratis motion då den ska skottas undan så man kommer fram runt huset där vi bor..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: