Gottsunda kyrka mitt i byn..

Gottsunda kyrka ligger mitt i förorten (till Uppsala), just bredvid Gottsunda centrum och den stora parkeringsplatsen. Här har jag haft basen för mitt uppdrag som präst sedan juni 2009, och avslutar mitt första prästår här i juni, sedan får jag söka en komministertjänst, dvs prästjobb.

Älskar min kyrka, församling och medarbetare. Här skulle jag vilja vara kvar. Vi har så många olika spännande verksamheter för skiftande åldrar och behov. Gudstjänsterna är så speciella här. Man talar 80 språk i våra församling.

Och vi har nästan jämt öppet. Nu på söndag kl 11 leder jag högmässan här. Kommer du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: