Man kan stå ut..

Ljuset ger livskraft och sög mig ut ur hemmet idag. Har dragits med en kraftig förkylning och har vilat och vilat i många dagar, men idag känns det som det går åt rätt håll. Mycket sakta vandrade jag genom ett vitt paradisiskt landskap.

En del dagar ger energi utöver det vanliga. Lägger in denna dag i minnet så det kan bli en mötesplats att återvända till. Minnet kan skänka kraft. Våra dagar kan betyda något, men för det krävs att man skall ge sig ut ur sin bekvämlighet.

Alla hjärtans dag och sol. En bra signal för år 2010.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: