Blandat…

Olika saker…

Nu på söndag tar Kalla Fakta i SVT upp att kokainet sköljer över Sverige. Och Plura från Eldkvarn togs på bar gärning med att inneha kokain som han köpt på fyllan. Man tar inte upp droger nykter. Alkohol är inkörsport. Och ”Svenssons” märker ingenting. Tror att detta inte drabbar dem. Men det gör det, både gällande oprovocerat våld, skattepengar och genom att ungdomar själva börjar genom att prova. Plura har ett ansvar om han vill synas i media. I hans nya matprogram med Mauro Scocco fyllnar de till rejält. Och TV8 sänder. Medberoende för annonsintäkterna är viktigare än att stoppa märklig alkoholsyn. Och Plura har ju tydligen fått konsekvenser pga alkohol.

Har mycket bra ordning på mina papper. Har rensat som vanligt. Bevara ordningen så skall ordningen bevara dig. Inte kontroll, utan struktur. Det är lättare att göra allt korrekt direkt. Då är det kul att jobba.

Solen väcker min livslust. Vandrade i Uppsala idag kort och slank in på Cafe’ Linne’. Lagom insutten miljö. Och snart skall jag på Slottsmiddag. Inte var dag, men det blir trevligt.

Skall också snart åka på ledarskapskurs under några dagar. Har ju erbjudit företag sådana genom mitt företag under över 20 år, så det blir kul om jag får nya insikter.

För övrigt är det fantastiskt kul att vara präst, förutom oron om jobb efter sommaren. Det har nog tagit ända till nu innan jag verkligen förstår att jag ÄR präst och att jag kan hantera gudstjänster mer automatiskt och inte behöva tänka hela tiden. Nu blir det än mer fokus hur jag betonar olika delar i gudstjänsterna. Och att predika är min starka sida. Känns som jag aldrig gjort annat. Å andra sidan har jag talat i mic sedan mitten av 1970-talet från olika scener.

Idag är det vila som gäller. Ta det försiktigt där ute Medborgare!

En kommentar på “Blandat…

Add yours

 1. Jag tycker denna blogg e intressant, men sammtidigt vill jag tipsa dig om en sak.
  Jag var den första eleven och fungerar kanonbra idag
  Integrationscoaching har hjälpt mig i riktigt svåra tider, idag har jag jobb och bostad med ett goal in life.
  Integrationscoaching är en integrationskurs som syftar till att ge hemlösa och utsatta i samhället, en chans
  att komma tillbaka till ett normalt liv.
  målet är att göra eleverna till självförsörjande och produtiva människor.
  Detta e ett banbrytande projekt som inte finns någon annanstans och ger människor värdighet från borjan och
  med eget ansvar för sitt liv.
  Ingen behandling och egen lägenhet el hus direkt och focuserar pa livet utanför instutitioner in real life,
  medans andra behandlingshem tar mellan 3-5000:- per dygn
  och kanske inte har focus pa tiden efter behandlingen.
  Detta allternativet e billigare och så har Integrationscoahing
  redan från början detta mål,att leva utanfor instutition, med jobb och bostad.
  Tryck på mitt namn för att komma till hemsidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: