Miraklet finns!

Gud är större.

Ord räcker inte till. De är alltid otillräckliga. Och blir ofta subjektiva.

Jesus är uppstånden… Orden ekar i kyrkor världen över idag. En manifestation att Gud gjort det för oss omöjliga. Han återupprättar oss, trots allt. Och Gud visar oss att döden är övervunnen. Ett mirakel att Jesus återuppstod. Och ett tecken till oss att det finns en fortsättning, att allt inte är här och nu. Att det finns en mening med alla dina åtaganden och tankar.

Svårt att förstå. Jo. Omöjligt! Tror inte det. Tvärtom. Har sett och varit med om mirakel. Vi är mirakel.

Att beskriva Guds egenskaper och kraft räcker inte till. Lättare att försöka beskriva Gud i negationer. Således kan vi vända oss till mystiken och erfarenheten. Gud är större. Än vi kan förstå. Mirakel är också svårt förklara. Dock upplever vi dem om vi öppnar oss för det heliga, det gudomliga.

Du är helig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: