Livsfarligt på jobb & i hem..

Sveriges nu vikt-igaste bok!

Halva svenska folket är överviktigt. Många lider fruktansvärt. Dieter hjälper inte…

Har en del kilo som borde försvunnit för länge sedan. Har ju klarat att ta bort alkohol sedan många år. Därför borde samma metod fungera på mat och socker, men…

NU har jag verklig koll. Har debatterat att sockret är livsfarligt under många år och nu har hjärnforskningen bevisat mina teser. En nyttig bok för ett friskt liv med hänvisningar till några av de bästa forskarna i världen gällande missbruk av mat och godis har de nu bevis på hur hjärnan och kroppen fungerar. Har ju läst mycket gällande beroende, dock öppnar ”Hjärnkoll på vikten” av Martin Ingvar och Gunilla Eldh, upp insikten radikalt.

Alla skall läsa boken! På många arbetsplatser, skolor och i hem möjliggör man för tidig död och ett klart begränsat liv då man erbjuder felaktig kost och farlig fika.

Den STORA boven stavas SOCKER!!!!!! Hjärnan blir kidnappad av denna drog och bygger om sitt belöningssystem. Och den finns i det mesta vi stoppar i oss.

Efter att ha läst boken tror jag att jag kommer lyckas nå idealvikt över tid. Köp on den till din arbetsplats eller hem till din familj. En oerhört viktig investering för ett friskt liv. Kostar bara som en helgs godis”mys”. Men resultatet blir mycket, mycket bättre.

Allt gott (utom socker) till er alla Medborgare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: