En välsignad dag…

En fantastisk dag!

Fick hålla kollekt talet i Danmarks kyrka, Uppsala, imorse under högmässan där den kompetente prästen Sam Douhan avtackades. Lågmält och träffande med Gud i centrum, kan man beskriva Sams utmärkta predikan. Fika med kycklingwraps var nytt för mig under kyrk kaffet. Gott och kul.

Var på vernissage, Rolls Gallery därefter. Familjens vän Ardy Struwer ställde ut och det var mycket folk som kom och såg hans fantastiska konst. Ardy är känd över hela världen (en gång i tiden också känd från tv, då med kul sketcher med Lasse Åberg) och jag var nog ca sju år när jag träffade Ardy första gången, då han var med i pappas kända TV-laget i fotboll. Han kände inte direkt igen mig men blev sedan glad att se mig. Han är en så varm person. När jag var en del av nöjes-stockholm sågs vi på Alexandra bl.a. Nu börjar vi bli äldre och jag är numera präst. Tänka sig.

Hem och tvätta bilen, sedan blev det dags för första hojturen. Vilken frihet att cruisa på småvägarna. Mullret, farten och vinden. Hoppas vi får fint väder för mc åkning i sommar. Mc gudstjänst i Gottsunda den 13:e maj kl 1000. Och så skall jag predika på Jesusmanifestationen den 22 maj, för hojåkare. Härligt att vara biker.

Dags för kontemplation. Och Bibel läsning. En bra dag. Fint att återkomma till en sådan de dagar när livet är gråmulet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: