Sol, vind och vatten…

Vårkänslor.

Musklerna värkte behagligt när jag och dottern for genom Upplands landsbygd för att landa med mc’n på Syltkrukan i Månkarbo (där åtta barnspappan från Familjen Annorlunda på TV jobbar med sin mor). Nygräddade våfflor med nykokt hjortronsylt smakade smaskens för två varma hojåkare. Föredömligt har man slutat sälja läsk, då många har problem med sockret. Vatten och lättsockrad saft erbjöds för törstiga strupar. Sylt utan socker såldes till humana priser. Åk dit, bättre service finnes ej.

Färden gick vidare för besök på Strutsens Cafe’ där man säljer god och billig mat. Vi tittade dock. Magen var redan nöjd. Upp igen på stålhingsten för en fika hos min prästkollega några mil bort med härlig samvaro blev det därefter, innan vi cruisade hem med vinden och solen mötande våra själar. Och det var stora vattendrag, t.o.m sjöar över många åkrar.

Sol, vind och vatten – kl 1830 fika, därefter håller jag föredrag om Ted Gärdestads liv och hans texter kopplade till Bibeln, samt så kommer hans musik kommer att framföras av Inger Knecht-Lindmark i Sunnersta kyrka imorgon tisdagkväll. Fri entré – kommer du?

Vi behöver ljuset! Du är älskad!!!

2 kommentarer på “Sol, vind och vatten…

Add yours

  1. Hej Mikael

    Vad glad jag blir att se att du mår bra!
    Viste du att Jose Duran III gjorde ett logotypen för Ted Gärdestads Stipendium!?

    Hälsa Familjen

  2. Jo, det var jag som beställde den av Jose’! Hur är det med Er? Det var så roligt att träffa Jose’ när han var i Sverige. Kommer ni hit? MVH Mikael

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: