Val-borg?

Finns det val på val-borg?

Många hade det trevligt i Uppsala på dagen idag. Det var väldigt många flaskor överallt. Föräldrar som bär på ölburkar medans barn går vid sidan, är åtminstone för mig märkligt. Man gör inte det andra dagar i Uppsala.

Många poliser fanns på plats och en hel del unga som blev omhändertagna pga fylla. Väckte en ung man som somnat och som ingen tog notis om, han kunde varit död. Körde hem denne gentleman som hade druckit sedan tidig morgon. Hans kompisar hade tydligen lämnat honom…

Hoppas det blir en lugn kväll. Tyvärr talar statistiken för att en del skall råka illa ut pga överkonsumtion av bedövningsmedlet alkohol. Många blir förtryckta pga alkoholen. Ungefär hälften av svenska befolkningen.

Vi lever sålunda inte i ett fritt land. 400 000 barn kan ikväll intyga det. Tyvärr!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: