Semester!!!!!

Den helige Ande får leda mig!

Första dagen på semester och jag har slitit tufft med hus och tomtfix. Kul att jobba med kroppen. Har nu avslutat mitt första år som präst, som pastorsadjunkt. Tre veckor med fritt schema. Hurra!!!!

Har fått många fina omdömen gällande min predikan på Jesusmanifestationen. Ära den som börs, dvs Jesus. Har fått allt av Gud och kraften från helige Ande.

Senare i höst har jag inget prästjobb. Ber att få en tjänst där jag verkligen får använda mina erfarenhet och kraft. Vill åstadkomma något för Guds räkning. Mina 30 år i event och underhållningsbranschen som producent har ju givit mig erfarenheter som jag vill ge vidare till Svenska Kyrkan. Ber att få en tjänst!!!!!!

Nu blir det läsning! Carpe diem.

2 kommentarer på “Semester!!!!!

Add yours

  1. Hallå där å ett JÄTTE Tack för i helgen.. Jag var mycket tagen av stundenes allvar kan jag säga å speciellt av den stunden då vi bar fram korset som jag hade lagt ner många timmars jobb på här på jobbet varje kväll innan jag åkt hem å även nån timma nån helg har det blivit. Men det att det vart alldeles tyst i hela Kungsan då vi bar fram det det var magiskt måste jag säga.. Har bara läst bra saker om hela manifestationen i alla tidningar så .. Häfftigt är ett litet ord i detta sammanhang. Guds frid broder vän och kamrat

  2. Hej Broder! Det var ett mirakel – hela dagen. Vi hann inte prata riktigt. Trist! Är du på jobbet de kommande veckorna? Maila vägbeskrivning o ditt tel nr så kanska jag kommer förbi. Annars måste vi ses o även Livh.

    Tack för att jag fick vara med o tala. Känns så viktigt för mig att visa på Jesus.

    Allt gott! Din Broder i Kristus – Mikael

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: