Rostig…

Ringrostig…

Semester… Måhända från ordinära sysslor, dock finns det andra uppgifter att utföra nu. Och det är kul med frihet att använda tiden som man vill. Vädret är inte på min sida verkar det som.

Känner mig ringrostig med bl.a hojåkning. Längtar efter en lång tur. Gärna till en andlig mötesplats, kanske Vadstena blir ett mål. Kristlig påfyllning, att bara ta emot är viktigt. Predikar man mycket är det också centralt att såsom Jesus, själv fara iväg till en ödetrakt, så man kan ta in och lyssna in Guds tilltal för sitt liv och sin vidare färd.

Mötte visa insikter i en självhjälpsgrupp idag. Bibeln säger ju ”att vi skall bära varandras bördor”. Jesus säger vidare ” kom till mig ni som är tyngda av bördor”.

Vi lever i en tid då jag möter åsikter om Gud, som en högre makt dvs ibland diffus. Därför är det viktigt att lyfta fram Jesus. Gud är tydlig, både genom Sonen och genom Bibeln – sedan kommer vi alla att tolka den heliga Skrift olika eftersom vi alla bär med oss olika tolkningsraster och erfarenheter, dock är inte Gud särskilt otydlig genom den särskilda uppenbarelsen.

Imorgon skall jag inte göra något planerat. Det är gott ibland. Allt gott!

2 kommentarer på “Rostig…

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: