Andlig påfyllning!

”Säg som det är…”

Enkelt i teorin. Svårare ansikte mot ansikte. Under ett par dagar har jag varit på möten i Gemenskapen. Självhjälpsgrupper världen över samlar varje dag miljoner människor som vill och försöker att tillfriskna från olika beroenden.

Här finns ofta en stor frimodighet att tala om Gud. Mer än i kyrkorna. Märkligt. Många som går här skulle man aldrig tro att de tror på Gud. Har man nått sin personliga botten är det nog lättare att inse att man själv inte räcker till utan man måste tro att det finns en högre kraft, Gud. Man har inget annat val längre. Från botten kan man fylla på sin andlighet så man kan bli hel och uppfylld av Kraften från Gud.

Är så tacksam att jag har min Gemenskap och som finns så gott som i varje stad jorden runt. När jag blir sårad eller rädd kan jag få kraft där och ta bort det som tynger mig genom att tala som det är. Sanningen skall göra oss fria, säger Jesus vist.

”Säg som det är..” Gör du det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: