Mälaren runt nästan….

Swap meet på nationaldagen som vanligt hos Strul MCC i Enköping. Många blev nog kvar igårkväll hos Twin Club i Norrtälje, då det inte blev så välbesökt hos Strul, dock kom en del. Trevliga samtal med Kalle och Benny bl.a. Blev kallad pastorn. Befinner mig ju i den underbara bikerkulturen. Här är det raka rör som gäller.

Efter någon timme startade jag upp. På rakan mot Strängnäs hamnade jag i en mc kortege ledd av kyrkoherde Anders Grape. Kulturutflykt kallades turen som samlade många hojar som gjorde ett besök i Strängnäs och kyrkan där bl.a.

Åkte dock vidare. Stallarholmen fick ett kort besök likaså Mariefred, en underbar pärla i Mälaren. Småvägarna gick sedan till Södertälje och sedan var det öppna spjäll förbi Stockholm och Uppsala för att passera ett regn sista milen. Typiskt. Nu blir det tvätt av hojen och puts. 30 mil. Älskar att åka hoj. Älskar hojlivet och biker miljön.

Det har nog blivit ca 25 000 mil sedan 1999. Ride on.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: